Podna lampa postavljanje i održavanje

- Apr 20, 2017-

Poda lampa se obično nalazi u salonu području dnevni boravak, a na kauč i čaj sto sarađivati, s jedne strane, kako bi se zadovoljile potrebe regionalnog rasvjete, s jedne strane da se formira specifičnu atmosferu životne sredine. Obično, lampica podu ne treba postavljati pored visok namještaja ili ometanje aktivnosti. Osim toga, u spavaćoj sobi, lampa pod se može poslati u ruci. Na primjer, novinari vidjeti uzorak i spavaću sobu se koristi u foto-tip podna lampa, formirajući toplo svjetlo okruženju.

Većina lampe kat ima poklopac, cijevi tipa haube je generalno više popularan, podna lampa nosač je više metal, drvo je. Također imajte na umu da su stenta i baze izbor ili proizvodnji, mora biti sa hlad, ne "negativac nosi veliku kapu" ili "tanka visoka trošenje kape" neravnoteža.

Ukrasite put kući rasvjeta, lampe katu je najviše jednostavan za boju link. To može poslužiti kao mala površina glavne lampe, ali i kroz osvjetljavanje različitih stupnjeva i unutarnji drugi svjetlo da odgovara promjenama svjetla okruženju. U isto vrijeme, lampa pod može se osloniti na svoj jedinstveni izgled, postati dom u zatvorenom dobro uređen. Dakle, odabrati lijep, praktičan slijetanje lampa, je uređena Kućna rasvjetna tijela osnovni zadatak.

održavanje podna lampa od ključnih koraka je moistureproof, da li je dnevni boravak se nalazi, ili kupaonica, kupaonica rasvjete i štednjak svjetla, sve instalirati dobar moistureproof hlad, spriječiti upad vlage, doveo je do oštećenja od korozije ili curenja kratkog spoja .

Čisto održavanje isključite napajanje, u isto vrijeme treba biti oprezan da ne mijenja strukturu rasvjete, i ne ležerno zamijeniti dijelove rasvjete, u čistom održavanje, treba da bude isti kao lampu, ne curenja instaliran, pogrešno komponente instalacije za rasvjetu, da ne uzrok opasnosti.

Osvjetljenje obrišite je podijeljena u nekoliko situacija: 1, obični čišćenje sa čistim perom nježno brušenog prašina može biti vrlo oprezan. 2, ako je nemetalnih podna lampa mogu čistiti vlažnom krpom, obratite pažnju na ne trljajte za napajanje. 3, ako je metalna rasvjeta sa suhom krpom obrišite mogu, ne diraj vodu.

U korištenje rasvjete, koliko god je to moguće ne često prekidača, jer je osvjetljenje na frekventnoj start-up trenutka, kroz filament struja veća od normalnog rada struje, tako da se temperatura vlakno rasti naglo ubrzan sublimacija , što će uvelike smanjiti vijek trajanja, koji je ujedno i sve održavanje rasvjete treba obratiti pažnju.