Uvođenje funkcije lampe

- Apr 20, 2017-

Stolna lampa, prema načinu korišćenja funkcionalne kategorije su: stol lampa za čitanje, dekorativna stolna lampa, pročitajte stolna lampa, prijenosni lampe.

Čitanje stolna lampa, lampa tijelo koncizan i lagan izgled, odnosi se na lampu posebno se koristi za čitanje i pisanje, ova lampa može podesiti visina lampe pol, pravac osvjetljenje i osvjetljenje, uglavnom rasvjeta čitanje funkciju.

Dekorativna lampa izgled Luksuzan, materijala i stil raznolik, lampa tijelo strukturu kompleksa, za ukras prostora efekta, dekorativnu funkciju i osvjetljenje funkcija jednako važno.

Spavaća soba lampa je daleko premašio vrijednost samog, lampa je postao rijedak umjetnosti, u svjetlu ukras koncept težak ukras, funkcija lampa ukras je evidentan.

Lampa je pored čitanje i uređenje. Najnovije tehnologije je kao robot, će se kretati, plesati, automatsko zasjenjivanje, igra glazbe, sat, video,

Dodir i druge funkcije, posebno keramičke zanat lampa ima vrijednost kolekcije.

Kakvu ulogu rasvjeta igrati u kući život? U noći, svjetlo je Elf je toplu atmosferu za stvaranje stručnjaka. Kroz osvjetljenoj, neka prostor više vitalnosti; danju, lampe za spavaću sobu ukras umjetnost, ona i namještaja, tkanina, uz ljepotu života ukrasa, lampica u sobi igra ključnu ulogu.