Na kupovnu vještinu lampe

- Apr 20, 2017-

Postoje četiri opšte kategorije svjetlosti Izvor: žarulje sa žarnom niti, halogena lampa volframa, fluorescentne lampe i LED. Tri vrste izvora svjetlosti svaka ima prednosti i mane, različiti ljudi mogu mi se svjetlo boju i jačinu različitih izvora svjetlosti, trebalo bi da bude zbog ljudske. Kako bi bili u stanju da projektuje većinu svjetlosti na radnoj površini, a izvor svjetlosti položaj ugradnje lampe pisanja je obično horizontalno ili naniže.

U kupovinu pisaći stol lampe, osim provjere svoje optičke performanse, treba također provjeriti druge performanse podobnosti.

Jedan dodir, dva melodija, tri Shakes, četiri dodira. "Pull" se odnosi na utikač za napajanje iz utičnice, silom povlačenjem kabl za napajanje lampe šupljine, da vidim da li je kabl za napajanje čvrsto priključen. Kabl za napajanje se ne može odvojiti od lampe šupljine. "Tune" odnosi se na lampu sto da reguliše različite radnu poziciju, podešavanje, ne mogu napraviti zvuk, podesite položaj bi trebao biti u mogućnosti da lako i pouzdano zaključana. "Shake" odnosi se na lampu stola do najviše nepovoljnom položaju, a zatim lagano protresite stolna lampa postavljen avion, gledati lampa je lako obori, tablica lampa glatkoću loše, lako prevrnuti. "Dodir" odnosi se na lampu lit određenog vremenskog perioda (2 sata) nakon upotrebe ruku dodir abažur, kao što je lako dodirivati vruće dijelove topline, u slučaju kasniju upotrebu slučajnim opekotina.