Kratak Uvod Wall Lamp

- Apr 20, 2017-

Zidna lampa je montiran na balkon stepenicama, hodnika i spavaće sobe, pogodan za vati; boja zidna lampa se koristi za festivale, svečane vremena; noćne zidna lampa najviše se montiraju u gornjem lijevom uglu noćne, glava lampe može rotirati, svjetlosni snop koncentriran, lak za čitanje; Ogledalo ispred zidne lampe su uređeni u blizini WC ogledalo.

Zid visina lampe montaža bi trebao biti nešto više od 1,8 metara visok oko liniju horizonta. Iluminacija zidna lampa ne bi trebala biti prevelika, tako da je više umjetnički žalbe, izbor zidna lampa hlad treba da se zasniva na boju zida, bijele ili mlijeko-žute zid, to je preporučljivo koristiti svijetlo zelena, svijetlo plava hlad, jezera zelene ili i azurno zidova, preporučljivo je koristiti mliječno bijele, žućkaste, tan hlad, tako, na velikom području boje zidnih obloga, prošarana sa samo pokazati svrhu lampe zid, dajući ljudima sa elegantnim i osvježavajući osjećaj.

Žice spojen na lampe zid bi trebao biti svjetlo u boji, lako obložen sa bojom zida, da bi zidovi uredno. Osim toga, zid može biti ukopana u mali otvor na liniji, ugrađivanje žice, ispunjen limete, i obojene istom zidu bojom.