Nabave Vještina lustera

- Apr 20, 2017-

Za neke obitelji, zbog razloga za kupovinu, možda sto je jako dugo, tako da možete uzeti u obzir koristeći nekoliko malih lustera za ukrašavanje. Svaki luster treba da ima prekidač, tako da možete otvoriti mali ili veći svjetlo prostora po potrebi. Za prostor kupiti pet ili sedam sijalica ili imaju delikatan restoran luster, staklo propusnost teksture, i keramike i stakla kombinacije, kao što su ljiljan lusteri modeliranje, će biti očarani.

Odaberite luster postoji način: visi visina, hlad, lampa loptu materijal i oblik mora biti pažljivo odabran da izbjeći izazivanje neugodno odsjaj. Visine luster trebalo bi da odgovara, uglavnom iz desktop oko 55 --- 60 centimetara, a trebalo bi da bude opcionalno da raste i pada uređaja lampe, kako bi se olakšalo prilagođavanje i odabir visine. Kao i plastični materijal riža bijela luster, modeliranje prirodno bez rezbarenje, proizvoljno, hladu oblik spirale može se proizvoljno podesiti.

Održavanje i čistoću lustera: generalno ljepše lusteri imaju više složene modeliranje i hlad, ako vlažnom prašinu, lampe često lako rđa, boja, nijansa je zbog prašine i sve dim, ako ne i da se bave, u prosjeku jednu godinu kako bi se smanjila oko 30%, u manje od nekoliko godina, luster će dim ne sjaj.